Welkom op de website van het Samenwerkingsverband VO IJssel-Vecht

Toelaatbaarheidsverklaring aanvragen

Kindkans

De beheerders van de schoolbesturen hebben een overzicht ontvangen met de inloggegevens voor scholen. In 2020 worden alle schoolgebruikersnamen vervangen door persoonlijke gebruikersnamen. Heb je een vraag over een account? Stel je vraag eerst aan de contactpersoon per schoolbestuur, zij heeft alle inloggegevens. Kom je er niet uit of heb je een andere vraag? Bel ons op 088 – 850 7637 of mail het secretariaat: secretariaat@swvvoijsselvecht.nl 

Klik hier om naar handleiding Kindkans TLV VSO te gaan.

 

Informatie voor VO-scholen die binnen de regio 23.05 (IJssel-Vecht) vallen

Voor VO-scholen in onze regio gelden in bijzondere situaties regelingen bij het aanvragen van TLV’s of Kansrijk VO-arrangementen. Deze regelingen staan beschreven in het document ‘Regelingen bij TLV’s dat op te vragen is bij het secretariaat. Het proces rondom TRAVO vind je beschreven in het stroomschema TRAVO.

 

Informatie voor VSO-scholen die buiten de regio 23.05 (IJssel-Vecht) vallen

De meeste VSO-scholen buiten onze regio hebben inmiddels een account voor Kindkans. Mocht dit niet het geval zijn, dan vragen wij je om contact op te nemen met het secretariaat van de commissie toewijzing: ct@swvvoijsselvecht.nl Het SWV zal een account per school aanmaken en op verzoek telefonisch uitleg geven over het programma.  Zie ook de handleiding Kindkans.

 

Deadlines 

Tussen 1 mei en 1 oktober vergadert de commissie wekelijks. Buiten deze periode kan het zijn dat er weinig aanmeldingen zijn en de CT 2 wekelijks vergaderd. De actuele deadlines voor het indienen van TLV’s vind je zowel op de homepage van kindkans als hier op de website.