Welkom, wij helpen u graag verder:

Toelaatbaarheidsverklaring aanvragen

Kindkans

De beheerders van de schoolbesturen hebben een overzicht ontvangen met de inloggegevens voor scholen. Tevens zijn er afspraken gemaakt met schoolbesturen over aanvragen in Kindkans. Heb je een vraag over een account? Stel je vraag eerst aan de contactpersoon per schoolbestuur, zij heeft alle inloggegevens. Kom je er niet uit of heb je een andere vraag? Bel ons op 088 – 850 7637 of mail het secretariaat: secretariaat@swvvoijsselvecht.nl 

Klik hier om naar handleiding Kindkans TLV VSO te gaan.

 

Informatie voor VO-scholen die binnen de regio 23.05 (IJssel-Vecht) vallen

Voor VO-scholen in onze regio gelden er bepaalde regelingen bij het aanvragen van TLV’s of arrangementen. Deze regelingen staan beschreven in het document Regelingen bij TLV’s.

 

Informatie voor VSO-scholen die buiten de regio 23.05 (IJssel-Vecht) vallen

De meeste VSO-scholen buiten onze regio hebben inmiddels een account voor Kindkans. Mocht dit niet het geval zijn, dan vragen wij je om contact op te nemen met het secretariaat van de commissie toewijzing: ct@swvvoijsselvecht.nl Het SWV zal een account per school aanmaken en op verzoek telefonisch uitleg geven over het programma.  Zie ook de handleiding Kindkans.

 

Deadlines 

Tussen 1 mei en 1 oktober vergadert de commissie wekelijks. Buiten deze periode 2 of 3 wekelijks. De actuele deadlines voor het indienen van TLV’s vind je zowel op de homepage van kindkans als hier op de website.